Кои ще са новите дестинации от Wizz Air през тази година

 нови дестинации от Wizz Air

Унгарската ниско тарифна авио компания Уиз Еър поетапно през последните месеци обяви няколко нови дестинации, които ще бъдат достъпни с директни полети от България.

От 3-ти Юни ще има полети до Дания и по-точно до град Билунд, който е популярен с пъзелите марка Лего. Около заводът на играчките има построен тематичен увеселителен парк, хотел и зоопарк, а в самият град има също и воден увеселителен парк. Това ще е една приятна дестинация за семейства с малки деца. Полетите ще са 2 пъти седмично – в Сряда и Неделя.

От 1-ви Юни започват и полети от София до летище Гетуик в Лондон, които ще се изпълняват всеки ден. За момента се изпълняваха полети само до летището в Лутън, което не е много удобно за пътуващите до Лондон.

Дългоочаквани от българите са и полетите от София до Санкт Петербург, които ще започнат да се изпълняват от 2-ри Юли и ще са 3 пъти седмично – вторник, четвъртък и събота. Най-ниските цени ще са от 57.99лв за еднопосочен билет с включен само салонен багаж.

Пътуването до Санкт Петербург ще е улеснено и от приетият наскоро облекчен визов режим, визите за кратък престой от 8 дни вече са безплатни и могат да се заявят електронно, но задължително най-малко 4-ри дни преди самото пътуване.

Продажбата на билети за летният сезон вече започна, така че планирайте навреме следващото си приятно изживяване!