Пакети със закуска обяд и вечеря + 3 ЛЕЧЕБНИ процедури и минерален басейн от Хотел Царска Баня, гр. Баня

Хотел Царска баня (Royal Bath), гр. Баня, община Карлово, е целогодишен хотелски комплекс , който се намира в прегръдката на Средна гора и Стара планина, на 170 км от гр. София и на 49 км от гр. Пловдив. Характерният за района мек и приятен климат, прекрасните паркове и минерални извори и местната лековита торфена кал превръщат селището в предпочитано място за почивка и профилактика на многобройни здравословни проблеми.
Царска баня (Royal Bath) Ви предлага бягство от напрегнатото ежедневие. Съвременен и непретенциозен дизайн, вежливо обслужване и отлична кухня, рехабилитационен център с богато разнообразие от процедури, оборудван с иновативна апаратура, въздействаща моментално на болката, разнообразни релаксиращи и лечебни терапии.сетите природата и да поглезите сетивата си.

Няма свободни места за период 01 - 04 март!

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ "ЦАРСКО ЗДРАВЕ": ВИП цена: 106 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двама настанени и включва:

  • Една нощувка в двойна стая
  • Една закуска, обяд и вечеря 
  • Три лечебни процедури на ден 
  • Външен басейн с лечебна топла минерална вода (30-33 градуса) - частично покрит
  • Паркинг
  • Интернет

​ПАКЕТ ЗДРАВЕ: Три процедури на ден /по избор от: кал апликация (през зимния сезон), перлена вана, лечебна вана, интерферентен ток, магнит, луга/

*​Закуската е индивидуална, от 08:30 до 10:00 ч.
*Обядът е на двустепенно сет меню от 12:00 до 13:00 ч, по избор от госта от предложените варианти за обедно дневно меню, богато разнообразие всеки ден. Включва супа/или салата и основно ястие.
*Вечерята е от 19:00ч до 21:00ч, на фиксирано вечерно двустепенно меню. Включва , основно ястие и десерт.